DESKTOP PHONES

Τweet. Post. Chat. Text. Email.Ξανά και ξανά. Είναι φανταστικό να έχουμε τόσο πολλές επιλογές επικοινωνίας. Όταν το διακύβευα είναι µεγάλο, τίποτα δεν αντικαθιστά την ομιλία. Μερικές φορές,πρέπει απλά να σηκώσετε το τηλέφωνο.

innovaphone DESKTOP PHONES
 • Innovaphone IP111

  Μεγάλη έγχρωμη οθόνη κατάλληλη για τοποθέτηση σε τοίχο

  Η συσκευή Innovaphone IP111 είναι ο αντικαταστάτης της IP110. Από άποψη απόδοσης, όμως, η IP111 μοιάζει περισσότερο στις IP222 και IP232 - προσφέροντας χαρακτηριστικά τεχνολογίας αιχμής για την τηλεφωνία και τις ενοποιημένες επικοινωνίες. Διαθέτει μεγάλη έγχρωμη οθόνη και 12 δυναμικά καθορισμένα πλήκτρα λειτουργιών. Ο χρήστης περιηγείται εύκολα μέσω των διαφόρων λειτουργιών και εφαρμογών.

  Με ενσωματωμένη τροφοδοσία μέσω του καλωδίου Ethernet (PoE), απαιτείται ένα μοναδικό καλώδιο λειτουργίας, το οποίο είναι κομψά ενσωματωμένο στη βάση Η συσκευή παρέχει ενσωματωμένο Ethernet Switch το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση υπολογιστή ή άλλης συσκευής δικτύου με το τοπικό δίκτυο.

  Το IP111 έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση σε οριζόντιες και κάθετες επιφάνειες. Η βάση εξασφαλίζει τη σταθερότητα του τηλεφώνου και τη βέλτιστη γωνία για χρήση σε οριζόντια επιφάνεια γραφείου. Η ίδια βάση μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και στον τοίχο χάρη στο αντιολισθητικό σύστημα που διαθέτει.

 • Innovaphone IP112

  Η all rounder IP συσκευή

  Το IP112 είναι ένα μοντέλο ιδανικό για την τηλεφωνία και τη χρήση ενοποιημένων επικοινωνιών. Διαθέτει μεγάλη έγχρωμη οθόνη, 16 πλήκτρα λειτουργιών και 32 πλήκτρα συνεργατών. Ο χρήστης περιηγείται εύκολα μέσω των παρεχόμενων μενού στις διάφορες λειτουργίες και εφαρμογές.

  Σε σύγκριση με το μοντέλο IP111, το τηλέφωνο IP112 διαθέτει πρόσθετη διεπαφή USB για ακουστικά καθώς και θύρα Gigabit Ethernet για τη σύνδεση του στο δίκτυο. Και τα δύο μοντέλα έχουν την ίδια όψη, με έγχρωμη οθόνη και την τυπική σχεδίαση Innovaphone.

  Λόγω της τροφοδοσίας του μέσω του Gigabit Ethernet (PoE), απαιτείται μονάχα ένα καλώδιο λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται ενσωματωμένο στη βάση της συσκευής Η συσκευή παρέχει ενσωματωμένο Ethernet Switch το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση υπολογιστή ή άλλης συσκευής δικτύου με το τοπικό δίκτυο.

  Η συσκευή IP112 έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση σε οριζόντιες και κάθετες επιφάνειες. Η βάση εξασφαλίζει τη σταθερότητα του τηλεφώνου και τη βέλτιστη γωνία για χρήση σε οριζόντια επιφάνεια γραφείου. Η ίδια βάση μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα και στον τοίχο χάρη στο αντιολισθητικό σύστημα που διαθέτει.

 • Innovaphone IP222

  IP συσκευή με έγχρωμη οθόνη και πλήκτρα λειτουργιών.

  Το μοντέλο IP222 συνδυάζει έναν εξαιρετικά μοντέρνο σχεδιασμό με πρωτοποριακές τεχνολογικές λεπτομέρειες. Ανήκει στην οικογένεια προϊόντων Innovaphone που κέρδισε το δημοφιλές βραβείο Red Dot Award: Product Design. Η καινοτόμος βάση του ακουστικού έχει υψηλό αισθητικό σχεδιασμό, δίνοντας την εντύπωση ότι το ακουστικό «επιπλέει». Το IP222 διαθέτει μεγάλη έγχρωμη οθόνη με τέλεια ανάλυση και 12 ελεύθερα προγραμματιζόμενα πλήκτρα λειτουργιών. Ξεχωρίζει λόγω της αισθητικής αρτιότητάς του, αλλά και επειδή καινοτομεί στο θέμα της ποιότητας ακουστικής και της κατανάλωσης ενέργειας. Οι τρεις USB θήρες που υπάρχουν στο τηλέφωνο IP222 είναι ιδανικές για ευέλικτες επεκτάσεις. Οι θήρες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εύκολη σύνδεση ακουστικών κεφαλής , μονάδων επέκτασης πλήκτρων και άλλων περιφερειακών συσκευών.

  Η συσκευή υποστηρίζει το νέο πρότυπο ήχου ευρείας ζώνης G.722. Για πρώτη φορά, η ποιότητα ακουστικής είναι καλύτερη από τα αντίστοιχα τηλέφωνα ISDN.

  Για την Innovaphone, η συνεχής βελτίωση και η παραγωγικότητα αποτελεί βασικό κριτήριο για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων τηλεφώνων. Η Innovaphone είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές στην αγορά, που ενσωματώνει το πρότυπο Energy Efficient Ethernet στις συσκευές της, καθώς και το ολοκαίνουργιο πρότυπο Green IT 803.3az. Το μοντέλο είναι κατασκευασμένο ώστε μια θύρα Ethernet να χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια μόνο κατά τη στιγμή μετάδοσης δεδομένων. Συνήθως, στο 99% του χρόνου δεν μεταδίδονται δεδομένα στο τηλέφωνο και η αντίστοιχη θύρα μπορεί να ρυθμιστεί σε κατάσταση αναμονής. Έτσι, η συσκευή Innovaphone IP222 μειώνει δραστικά την κατανάλωση ενέργειας. Η μονάδα επέκτασης IP2X2-X επεκτείνει το τηλέφωνο IP222. Επιτρέπει τη διαχείριση 32 πρόσθετων αγαπημένων σε δύο μονάχα σελίδες. Επιπλέον, μπορούν να προστεθούν ακόμη 32 πλήκτρα λειτουργιών. Επίσης, σε ένα μοντέλο IP222 μπορούν να συνδεθούν έως δύο μονάδες επέκτασης οι οποίες αναγνωρίζονται αυτόματα και τίθενται αμέσως σε λειτουργία χωρίς να απαιτείται κάποια πρόσθετη ενέργεια.

 • Innovaphone IP232

  Σύγχρονη συσκευή IP με έγχρωμη οθόνη αφής

  Η συσκευή Innovaphone IP232 συνδυάζει έναν εξαιρετικά μοντέρνο σχεδιασμό με πρωτοποριακές τεχνολογικές λεπτομέρειες. Ανήκει στην σειρά προϊόντων Innovaphone που κέρδισε το διεθνές βραβείο Red Dot Award: Product Design. Το τηλέφωνο IP διαθέτει οθόνη αφής και μεγάλη έγχρωμη οθόνη. Το IP232 ξεχωρίζει λόγω του άψογου σχεδιασμού του, αλλά και επειδή καινοτομεί στο θέμα της ποιότητας ακουστικής και της κατανάλωσης ενέργειας. Οι τρεις USB θήρες που υπάρχουν στο τηλέφωνο IP232 είναι ιδανικές για ευέλικτες επεκτάσεις. Οι θήρες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εύκολη σύνδεση ακουστικών κεφαλής , μονάδων επέκτασης πλήκτρων και άλλων περιφερειακών συσκευών.

  Η συσκευή Innovaphone IP232 υποστηρίζει το νέο πρότυπο ήχου ευρείας ζώνης G.722 Για πρώτη φορά, η ποιότητα ακουστικής είναι καλύτερη από τα αντίστοιχα τηλέφωνα ISDN.

  Για την Innovaphone, η συνεχής βελτίωση και η παραγωγικότητα αποτελεί βασικό κριτήριο για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων τηλεφώνων IP. Η Innovaphone είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές στην αγορά που ενσωματώνει το πρότυπο Energy Efficient Ethernet στα τηλέφωνα IP με το ολοκαίνουργιο πρότυπο Green IT 803.3az. Είναι κατασκευασμένο ώστε μια θύρα Ethernet να χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια μόνο κατά τη στιγμή που τα δεδομένα μεταδίδονται μέσω του τηλεφώνου. Συνήθως, στο 99% του χρόνου δεν μεταδίδονται δεδομένα στο τηλέφωνο IP και η αντίστοιχη θύρα μπορεί να ρυθμιστεί σε κατάσταση αναμονής. Έτσι, το Innovaphone IP232 μειώνει δραστικά την κατανάλωση ενέργειας.

  Η μονάδα επέκτασης IP2X2-X εφαρμόζεται και στο μοντέλο IP232. Επιτρέπει τη διαχείριση 32 πρόσθετων αγαπημένων σε δύο μονάχα σελίδες. Επιπλέον, μπορούν να προστεθούν ακόμη 32 πλήκτρα λειτουργιών. Επίσης, σε ένα μοντέλο IP232 μπορούν να συνδεθούν έως δύο μονάδες επέκτασης οι οποίες αναγνωρίζονται αυτόματα και τίθενται αμέσως σε λειτουργία χωρίς να απαιτείται κάποια πρόσθετη ενέργεια.

 • Innovaphone IP150

  IP τηλέφωνο με ανθεκτικό και αδιάβροχο περίβλημα

  Η Innovaphone έχει δημιουργήσει ένα ακόμη μοντέλο IP, κατάλληλο για ακραίες καιρικές συνθήκες. Με το ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες κέλυφος, το οποίο επιπλέον προστατεύεται από βανδαλισμούς, το Innovaphone IP150 μπορεί να τοποθετηθεί σε εργοστάσια ή και σε υπαίθριους χώρους.

  Το IP 150 είναι αδιάβροχο, αδιαπέραστο σε σκόνη και υψηλή μηχανική καταπόνηση. Το εξωτερικό της περίβλημα είναι κατάλληλα διαμορφωμένο για να είναι ανθεκτικό σε κρούση. Επίσης είναι ανθεκτικό στα οξέα, τα αλκάλια και τα λιπαντικά. Το θωρακισμένο σπιράλ καλώδιο ακουστικού έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε ακραίες συνθήκες. Η κατηγορία προστασίας του έχει πιστοποιηθεί με IP 65, και η θερμοκρασία εργασίας μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ -20°C και +60°C.

  Ο εξαιρετικά δυνατός ήχος κουδουνισμού αυτής της ανθεκτικής στις καιρικές συνθήκες IP συσκευής, διευκολύνει επίσης τη χρήση σε οποιαδήποτε τοποθεσία με ιδιαίτερες συνθήκες (υψηλή θερμοκρασία, καταπόνηση). Η IP150 διαθέτει γραφική οθόνη 7 γραμμών και 9 επιπλέον πρόσθετα πλήκτρα που επιτρέπουν την εύκολη λειτουργία της.