ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

17 Χρόνια Εμπειρίας
 • 2007
  Ίδρυση Imtel.
 • 2014
  Πιστοποίηση ως Unify Master Partner.
 • 2016
  Μεταφορά στα καινούρια μας γραφεία, στη Μεταμόρφωση.
 • 2018
  Πιστοποίηση ως Advanced Partner, του κατασκευαστικού οίκου Innovaphone.
 • 2022
  Πιστοποίηση Himed 11 , κατασκευαστικού οίκου Siemens.
 • 2023
  OpenScape enterprise Express
 • 2024
  HiMed 11 Certificate Advanced Level
Η Imtel επίσημος πιστοποιημένος "MASTER" συνεργάτης του κατασκευαστικού οίκου ATOS UNIFY και ADVANCED του κατασκευαστικού οίκου INNOVAPHONE
παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και λύσεις στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Σχετικά με εμάς

Η IMTEL ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2007, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και λύσεων στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και πληροφοριακών συστημάτων.

Η Εταιρία μας, εξειδικεύεται στην εφαρμογή τηλεπικοινωνιακών λύσεων όπως VoIP telephony, Contact Centers, Unified Communication & Collaboration για επιχειρήσεις. Παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες Μελέτης, Σχεδιασμού, Υλοποίησης και Υποστήριξης και υπηρεσίες Cloud ακόμη και σε εξειδικευμένους τομείς όπως η Ενέργεια και ο Χρηματοπιστωτικός κλάδος.

Στο πελατολόγιο της Εταιρίας, το οποίο αριθμεί περισσότερους από 350 πελάτες, συγκαταλέγονται εταιρίες όλων των κλάδων και μεγεθών όπως Εμπορικές Επιχειρήσεις, Βιομηχανίες, Τράπεζες, Πολυεθνικές κ.λπ.

Η IMTEL εξυπηρετεί σήμερα περισσότερα από 100 συμβόλαια τεχνικής κάλυψης και υποστηρίζει περισσότερα από 250 μεγάλα τηλεπικοινωνιακά συστήματα σε όλη την Ελλάδα με υπηρεσίες 24ωρης τεχνικής υποστήριξης.

Η IMTEL είναι ο επίσημος πιστοποιημένος (MASTER) συνεργάτης της UNIFY στην Ελλάδα.

 

Τα πλεονεκτήματά μας

Η Εμπιστοσύνη σας

Αναπτυσσόμαστε συνεχώς, υιοθετούμε και αξιοποιούμε κάθε νέα τεχνολογική δυνατότητα για να ανταποκρινόμαστε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς. Στηρίζουμε τους πελάτες μας ενισχύοντας την ευελιξία, την αποδοτικότητα, και την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής τους.

Οι πελάτες, μάς ανταμείβουν με την εμπιστοσύνη τους κάθε φορά που επιλέγουν προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις που παρέχει η Εταιρία μας.

Η Τεχνογνωσία μας

Με την υψηλή τεχνογνωσία που αποκτήσαμε μέσα από συνεχείς εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις, προσφέρουμε διαρκώς καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Η επιστημονική μας ομάδα εφαρμόζει τεχνολογίες αιχμής, τομέα της πληροφορικής και των επικοινωνιών, που καθιστούν πιο απλό και ασφαλές τον τρόπο λειτουργίας τους.

Παράλληλα προσφέρουμε λύσεις για την αύξηση της ενεργειακής αποδοτικότητας και την ανάπτυξη σχεδίων οικονομικής βιωσιμότητας.

Μαζί, ενώνουμε τον κόσμο

Η τεχνολογική μας υπεροχή και οι συνεργασίες με τους καλύτερους παγκόσμιους ομίλους, όπως η Unify, μάς επιτρέπoυν να επενδύουμε στις πιο σύγχρονες ψηφιακές δομές με στόχο τη βελτιστοποίηση των επικοινωνιών, την κοινωνική ευθύνη και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

 

Η ομάδα μας

Η IMTEL δημιουργήθηκε το 2007 από ταλαντούχους μηχανικούς τηλεπικοινωνιών με πολυετή πείρα και με πάθος για την δουλειά τους. Πολύ σύντομα, η IMTEL έγινε επίσημος εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Unify Enterprise Communications (πρώην Siemens Εταιρικές Τηλεπικοινωνίες ΑΕ) στην Ελλάδα, με την πιστοποίηση Master Partner, δηλαδή την μεγαλύτερη διάκριση, ως συνεργάτη του Παγκόσμιου Ομίλου.

Η συνεργασία αυτή επέτρεψε στην IMTEL να επεκτείνει το τεχνικό της τμήμα και το τμήμα πωλήσεων της με την προσθήκη των έμπειρων στελεχών της UNIFY. Με τον τρόπο αυτόν, η IMTEL αναβαθμίστηκε στον πλέον εξειδικευμένο συνεργάτη της UNIFY στην Ελλάδα.

Με την κληρονομία που αποκτήσαμε ως εργαζόμενοι και συνεργάτες της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής εταιρίας τηλεπικοινωνιών, προχωράμε στο μέλλον, αξιοποιώντας τις γνώσεις των υψηλά καταρτισμένων μηχανικών μας, αναλύοντας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας το επιχειρηματικό σας όραμα.