ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ INNOVAPHONE

H Innovaphone προσφέρει επαγγελματικές λύσεις all-in-one για τις επιχειρησιακές σας επικοινωνίες.

INNOVAPHONE

Τώρα μπορείτε να επικοινωνείτε αποτελεσματικά, από οπουδήποτε, σε πραγματικό χρόνο, με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος, με τα πλέον σύγχρονα συστήματα επικοινωνίας. Η Innovaphone σας προσφέρει τις πιο συμφέρουσες λύσεις ενοποιημένων επικοινωνιών και σύγχρονης IP τηλεφωνίας.

Οι εργαζόμενοι συνήθως χρησιμοποιούν διάφορα συστήματα επικοινωνίας τα οποία οφείλουν να διατίθενται από την ίδια την επιχείρηση. Π.χ. σταθερά τηλέφωνα, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, φορητοί υπολογιστές ή tablets. Οι λύσεις IP τηλεφωνίας και Unified Communications από την Innovaphone, σας παρέχουν τις πιο απλές και γρήγορες λύσεις επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας.

Tα τηλεφωνικά συστήματα Innovaphone IP έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσαρμόζονται άριστα στις απαιτήσεις σας για ενοποιημένες επικοινωνίες και τηλεφωνία IP, χωρίς να απιτείται κάποιος συμβιβασμός σε ότι αφορά τη ποιότητα. Η ανοιχτή, ελεύθερα κλιμακωτή αρχιτεκτονική του hardware και του software, εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας της επιχείρησής σας.

Εργασία από οπουδήποτε σημείο. Ποια είναι η τάση για το χώρο εργασίας στο μέλλον;

Οι αλλαγές στην επικοινωνία των επιχειρήσεων που σημειώθηκαν τις τελευταίες δεκαετίες είναι τεράστιες. Ξεκινώντας από τις τεχνολογικές εξελίξεις στην ζωή των ανθρώπων, οι σημερινοί εργαζόμενοι προσδοκούν το ίδιο και από το χώρο εργασίας τους: Να επικοινωνούν με το τηλέφωνο της εταιρείας όλο το εικοσιτετράωρο, να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όλα αυτά να είναι διαρκώς διαθέσιμα, όταν βρίσκονται εκτός γραφείου.