INNOVAPHONE PBX

Tα τηλεφωνικά συστήματα Innovaphone IP έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσαρμόζονται άριστα στις απαιτήσεις σας για ενοποιημένες επικοινωνίες
και τηλεφωνία IP, χωρίς να απιτείται κάποιος συμβιβασμός σε ότι αφορά τη ποιότητα.
Η ανοιχτή, ελεύθερα κλιμακωτή αρχιτεκτονική του hardware και του software, εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας της επιχείρησής σας.

Innovaphone PBX

Η ευελιξία είναι ένα βασικό κριτήριο για μία σύγχρονη τηλεπικοινωνιακή λύση, η οποία είναι προσανατολισμένη στο μέλλον.

Μέγιστη ευελιξία από οποιοδήποτε σημείο εργασίας.

Η τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα της Innovaphone προσφέρει ευελιξία συνδυάζοντας όλα τα πλεονεκτήματα ενός τυπικού τηλεπικοινωνιακού συστήματος VoIP με τα οφέλη μιας εξελιγμένης ολοκληρωμένης λύσης ενοποιημένων επικοινωνιών. Η εφαρμογή MyPBX για ενοποιημένες επικοινωνίες επιτρέπει τη διασύνδεση τερματικών συσκευών όπως: σταθερές τηλεφωνικές συσκευές γραφείου, κινητά τηλέφωνα ή Software Phones. Με την εφαρμογή MyPBX, όλοι οι τρόποι επικοινωνίας συνδυάζονται κάτω από μία πλατφόρμα ενοποίησης υπηρεσιών: IP Τηλεφωνία, τηλεφωνικές συνδιασκέψεις, εταιρικοί κατάλογοι, πρωτόκολλα σύνδεσης, κατάσταση διαθεσιμότητας χρήστη (Presence), άμεσα μηνύματα (Chat), κοινή χρήση εφαρμογών, βίντεο κλήσεις και βίντεο διασκέψεις, είναι υπηρεσίες οι οποίες είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής MyPBX.

Μέγιστη κινητικότητα σε οποιονδήποτε χώρο εργασίας

Θέλετε να χρησιμοποιείτε όλα τα πλεονεκτήματα του τηλεφωνικού σας κέντρου, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει; Εύκολο. Οι εφαρμογές της Innovaphone για iOS και Android μετατρέπουν άμεσα τα smartphones και tablets σε συσκευές Innovaphone. Οι εργαζόμενοι που ταξιδεύουν συχνά, μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τις συνήθεις λειτουργίες IP τηλεφωνίας και στα smartphones τους, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς. Επιπλέον, με το Innovaphone One Number Concept, μπορείτε να έχετε όλες τις υπηρεσίες σας, σε έναν μοναδικό τηλεφωνικό αριθμό.

Μέγιστη ασφάλεια σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας

Όσο αυξάνεται η ανάγκη για απομακρυσμένη επικοινωνία και η κινητικότητα των χρηστών, τόσο αυξάνονται και οι προκλήσεις που αφορούν στην ασφάλεια. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιούνται τα ίδια πρωτόκολλα ασφαλείας τόσο για τους χρήστες που εργάζονται σε απομακρυσμένα σημεία (Anywhere Workplace), όσο και για αυτούς που εργάζονται εντός των εγκαταστάσεων της επιχείρησης. Επιπλέον, ο Reverse Proxy και ο Session Boarder Controller (SBC), προστατεύουν αξιόπιστα το κεντρικό σύστημα από επιθέσεις που προέρχονται από το διαδίκτυο. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε τα προνόμια της εξωστρέφειας με την εγγύηση της μέγιστης ασφάλειας που σας παρέχει η Innovaphone.

Εξοικονόμηση κόστους με το PBX της Innovaphone

9 λόγοι για τους οποίους οι εταιρείες εξοικονομούν κόστη με τις λύσεις που προσφέρει η Ιnnovaphone

Με την λύση της Ιnnovaphone για τις ενοποιημένες επικοινωνίες και την IP τηλεφωνία, υπάρχει μεγάλη δυνατότητα εξοικονόμησης κόστους. Μπορείτε να μειώσετε τις άμεσες δαπάνες σας, μειώνοντας τα κόστη τηλεφωνικών συνδιαλέξεων , μετακινήσεων και συντήρησης, καθώς και τις έμμεσες δαπάνες της επιχείρησής σας, μέσω της βελτιστοποίησης των εταιρικών διαδικασιών και της αποτελεσματικότερης εργασίας και απόδοσης του προσωπικού που παρέχονται μέσω της πλατφόρμας επικοινωνιών της Innovaphone.

1. Μία μικρών διαστάσεων στιβαρή δομή

Το Innovaphone PBX χαρακτηρίζεται από τη μικρού όγκου σχεδίαση του καθώς και τη στιβαρή κατασκευή του. Η διαστασιοποίηση των λύσεων σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης (αριθμός τηλεφώνων, πλήθος συνδεδεμένων παρόχων) και η “ελαφρία” δομή του λογισμικού καθιστούν το σύστημα πολύ αποτελεσματικό . Το hardware δεν χρειάζεται κανένα επιπλέον αποσπώμενο μέρος, όπως σκληροί δίσκοι ή ανεμιστήρες. Δεν χρειάζονται επίσης εκτεταμένα λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows ή το Linux. Έτσι, η λύση ενοποιημένης επικοινωνίας και IP τηλεφωνίας από την Innovaphone απαιτεί ελάχιστη συντήρηση.

2. Σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας

Ο εξοπλισμός που φιλοξενεί τη τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα της Innovaphone είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα, απάγει τη θερμότητα αποτελεσματικά, και συνεπώς δεν χρειάζονται ανεμιστήρες ή άλλα, συνήθως ευαίσθητα, αποσπώμενα μέρη. Το σύστημα εξοικονομεί κατανάλωση ρεύματος και τροφοδοτείται μέσω PoE (Power over Ethernet). Όλες οι συσκευές της Innovaphone (Τηλεφωνικές συσκευές, Gateways, PABXs) μπορούν να τροφοδοτηθούν μέσω PoE.

3. Εύκολη μετάβαση

Όταν εισάγεται ένα Innovaphone PBX, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξετε ολόκληρο το σύστημά σας. Η υπάρχουσα υποδομή αρχικά μπορεί να παραμένει σε λειτουργία, και η μετάβαση πραγματοποιείται βήμα προς βήμα. Ο πελάτης καθορίζει τον ρυθμό της μετάβασης. Με αυτόν τον τρόπο, το κόστος επένδυσης για την τηλεφωνία IP και τις ενοποιημένες επικοινωνίες κατανέμεται σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

4. Κεντρική διαχείρηση

Οι λύσεις Innovaphone IP PBX και UC μπορεί να έχουν Κεντρική διαχείριση ακόμη και για υλοποιήσεις πολλαπλών σημείων, οδηγώντας με αυτό τρόπο σε σημαντική μείωση του κόστους. Οι μεμονωμένες εφαρμογές UC για κάθε χρήστη μπορούν εύκολα να ενεργοποιηθούν, να εγκατασταθούν και να διαχειρίζονται από το κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο. Δεν απαιτείται επί τόπου εγκατάσταση.

5. Απεριόριστα επεκτάσιμο

Οποιοσδήποτε αριθμός και όλες οι παραλλαγές του PBX της Innovaphone μπορούν να συνδυαστούν απεριόριστα. Ακόμα και αν ξεκινήσετε με τη μικρότερη έκδοση hardware, το PBX της Innovaphone μπορεί να αναπτύσσεται σταδιακά και με ευελιξία στην επιχείρησή σας. Ένας σχεδόν απεριόριστος αριθμός συνδρομητών και σημείων (π.χ υποκαταστήματα της επιχείρησης) μπορεί να προστίθεται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Καθώς όλες οι συσκευές της Innovaphone λειτουργούν με το ίδιο λογισμικό, μπορούν στη συνέχεια να προστεθούν με απόλυτη συμβατότητα συσκευές επέκτασης αλλά και μεμονωμένες εφαρμογές, όπως για παράδειγμα, Βίντεο Τηλεφωνία ή Κοινή Χρήση Εφαρμογών.

6. Υψηλή τεχνολογία, χωρίς περιττά στοιχεία

Η Innovaphone ξεχωρίζει για την εξαιρετική ευχρηστία των λύσεών της. Ο τρόπος λειτουργίας για τους χρήστες του Innovaphone PBX παραμένει πάντοτε η ίδιος ανεξάρτητα από το αν απευθύνεται σε χρήστες ή διαχειριστές, σε μικρά υποκαταστήματα ή σε μεγάλα επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Το σύνολο του υλικού αποτελείται από μία μόνο πλατφόρμα η οποία φιλοξενεί όλες τις λειτουργίες. Επειδή δεν απαιτείται κάποιος Server με συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα και λογισμικό, είναι εύκολο για κάποιον να κάνει τη διαχείριση του συστήματος.

7. Επικοινωνία χωρίς όρια

Οι ομάδες που βρίσκονται σε διαφορετικούς γεωγραφικούς χώρους και οι οποίες πρέπει να συνεργάζονται γρήγορα και αποτελεσματικά, μπορούν να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα μιας λύσης ενοποιημένων επικοινωνιών. Οι λύσεις Video, Conferencing, Chat, Application Sharing, και οι πληροφορίες διαθεσιμότητας και παρουσίας (Presence) από διάφορες πηγές επιτρέπουν την απεριόριστη επικοινωνία σε μεγάλες αποστάσεις. Αυτό εξασφαλίζει χρόνο και κάνει πιο εύκολη τη ζωή του προσωπικού. Οι εφαρμογές που παρέχονται για τις κινητές συσκευές επιτρέπουν τη χρήση των λειτουργιών του τηλεφωνικού συστήματος VoIP ακόμα και όταν βρίσκεστε στον δρόμο.

8. Οικονομία στα τέλη κλήσης

Το τηλεφωνικό σύστημα Innovaphone IP και η λύση UC επιτρέπουν στις εταιρείες να επιλέγουν ελεύθερα μεταξύ των διαφόρων συνδέσεων, είτε με παρόχους SIP, είτε ISDN, PSTN, ή ακόμη και παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Όλες οι πιθανές παραλλαγές είναι δυνατές και σε κάθε συνδυασμό. Ως αποτέλεσμα, ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί από τα ευνοϊκά τιμολόγια και είναι ελεύθερος να επιλέξει την καλύτερη προσφορά. Για παράδειγμα, οι ενδοεταιρικές τηλεφωνικές κλήσεις μπορούν να πραγματοποιούνται δωρεάν.

9. Χαμηλότερα έξοδα μετακίνησης

Η τηλεδιάσκεψη επιτρέπει την επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο, εξαλείφοντας την ανάγκη για συχνά επαγγελματικά ταξίδια. Η δυνατότητα για Application Sharing που παρέχει η Innovaphone επιτρέπει την ταυτόχρονη πρόσβαση σε ένα κοινό έγγραφο σε χρήστες που βρίσκονται σε ξεχωριστά σημεία σε όλον τον πλανήτη, με ένα απλό κλικ του ποντικιού. Έτσι, εξασφαλίζετε την ποιότητα της επικοινωνίας σας, ενώ παράλληλα υπάρχει σημαντική εξοικονόμηση από τα έξοδα μετακινήσεων.