ΛΥΣΕΙΣ CLOUD

Η Cloud Telephony αφορά κυρίως σε υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και ειδικότερα στην αντικατάσταση του συμβατικού τηλεφωνικού εξοπλισμού για επιχειρήσεις, όπως το ιδιωτικό τηλεφωνικό κέντρο (PBX), με την νέα υπηρεσία cloud Telephony.
Cloud

Στην Cloud επικοινωνία γενικά, η αποθήκευση, η επεξεργασία και η χρήση δεδομένων, λογισμικού και υπηρεσιών γίνεται από το διαδίκτυο, μέσω απομακρυσμένων υπολογιστών σε κεντρικά datacenters που βρίσκονται στο δημόσιο διαδίκτυο. Οι υπηρεσίες cloud συμπεριλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών που σχετίζονται με υπηρεσίες φιλοξενίας σε κέντρα δεδομένων και οι οποίες παρέχονται μέσω μιας υποδομής διαδικτύου.

Μέχρι πρόσφατα, οι υπηρεσίες αυτές ήταν data-centric, αλλά με την εξέλιξη του VoIP (φωνή μέσω πρωτοκόλλου Internet), οι φωνητικές υπηρεσίες αποτελούν πλέον μέρος της επικοινωνίας μέσω cloud. Η Cloud Telephony αφορά κυρίως σε υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και ειδικότερα στην αντικατάσταση του συμβατικού τηλεφωνικού εξοπλισμού για επιχειρήσεις, όπως το ιδιωτικό τηλεφωνικό κέντρο (PBX), με την νέα υπηρεσία cloud Telephony.

Το Imtel Cloud είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση φωνητικής υπηρεσίας και συνεργασίας cloud.

Απλότητα

Αναλύουμε τις ανάγκες σας και παρέχουμε μια ολοκληρωμένη φωνητική υπηρεσία επικοινωνίας για την επιχείρησή σας, όπου δεν απαιτούνται παρά ελάχιστες ρυθμίσεις.

Ανταγωνιστικότητα

Η τιμολόγηση είναι κλιμακωτή και μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ευελιξία

Μπορεί να εφαρμοστεί σε μικρές επιχειρήσεις πέντε ατόμων έως μεγάλες επιχειρήσεις.

Παρέχει στις μικρές επιχειρήσεις τα ίδια εργαλεία και την ασφάλεια μιας μεγάλης επιχείρησης.

Παρέχει στις μεγάλες επιχειρήσεις την ταχύτητα και την ευελιξία των μικρών επιχειρήσεων.

Συνέπεια

Υποστηρίξουμε τους υπάρχοντες πελάτες μας ώστε να μπορούν να μεταβαίνουν στη λύση cloud χωρίς κίνδυνο απώλειας των υπαρχουσών λειτουργιών τους.

Αποδεδειγμένη εμπειρία καλύτερης ποιότητας

Προσφέρεται για φωνητικές υπηρεσίες αλλά επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα εφαρμογής ακόμα πιο ολοκληρωμένων λύσεων, που βασίζονται σε cloud.

 

2. Unify cloud

Συνδυάστε το Circuit με τις τηλεπικοινωνιακές λύσεις UNIFY ή και αυτόνομα. Το Circuit μπορεί να συνδυαστεί με ένα τηλεφωνικό κέντρο Unify.

Circuit - ο καλύτερος τρόπος εργασίας

Το Circuit παρέχει έναν πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο συνεργασίας μέσω της χρήσης πολλών διαφορετικών εργαλείων:

- Συνομιλία

Η συνομιλία παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης των κειμένων, των αρχείων και των κλήσεων που μοιράζεστε με άλλους ανθρώπους, ομάδες ή εργαζόμενους στην εταιρεία σας. Μέσω της συνομιλίας μπορείτε να φέρετε σε επαφή τα μέλη της ομάδας, να οργανώσετε το πρόγραμμα και τις δραστηριότητές σας.

- Κλήση σε Circuit

Οι συναντήσεις σε φυσικό χώρο είναι μια χρονοβόρος και ακριβή διαδικασία. Ωστόσο, οι υψηλής ποιότητας φωνητικές υπηρεσίες του Circuit και το βίντεο HD κάνουν τις συναντήσεις εξίσου φυσικές, σαν να βρίσκεστε στον ίδιο χώρο με τον συνομιλητή σας.

- Κοινή χρήση με το Circuit

Μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε ένα έγγραφο ή να κάνετε μια παρουσίαση χρησιμοποιώντας το εργαλείο κοινής χρήσης οθόνης.

- Εκτροπή κλήσης

Μπορείτε τώρα να εκτρέψετε τις κλήσεις από τον υπολογιστή, στο τηλέφωνό σας χωρίς να χάσετε κανένα τηλεφώνημα. Μπορείτε να πραγματοποιείτε την επικοινωνία σας ακόμα και όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

- Επισήμανση περιεχομένου

Οργανώστε και βελτιστοποιήστε το περιεχόμενο της επικοινωνίας σας με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Το Circuit σάς επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση στο πιο σημαντικό περιεχόμενο μέσω ενός απλού αλλά ισχυρού συστήματος σήμανσης. Δείτε εδω πώς

- Δυνατότητα Επέκτασης

Το Circuit μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί μέσω επεκτάσεων και μιας αυξανόμενης γκάμας API. Αυτά επιτρέπουν στο Circuit να συνδέεται αποτελεσματικά με τους χρήστες και τα δεδομένα επικοινωνίας τους. Δείτε εδω πώς

πώς

 

Με το circuit, μπορείτε να:

  • Πραγματοποιήσετε και λάβετε κλήσεις από το δικό σας τηλεφωνικό κέντρο.
  • Αποκτήσετε πρόσβαση στις προσωπικές σας επαφές ή στις επαφές της εταιρείας σας
  • Κάνετε κοινή χρήση εγγράφων αποθηκευμένων σε εφαρμογές όπως το box.com
  • Συνδέσετε τις συναντήσεις σας στο Outlook και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Δημιουργήσετε τις δικές σας plug & play επεκτάσεις.